Hemstädning

Ett öga för detaljer. Vi gör alltid det där lilla extra!

Ens hem är där vi återhämtar oss och njuter av fritiden, men ofta upplever vi stress av att komma hem till en massa måsten och tiden räcker inte alltid till. maid4u ser med vår städservice till så att du alltid kan komma hem till ett stressfritt hem som är rent och snyggt - vilket skapar mer tid för dig och hjälper dig att återhämta dig efter dagen!

Många av våra kunder abonnerar på veckostädning medan andra anlitar oss mer sällan eller vid behov. Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök, så hittar vi tillsammans en plan som passar dig. Vi jobbar i ett utbrett område som innefattar både Falun, Täby och Upplands Väsby med omnejd.

 Vad ingår i städservice med hemstädning?

Basutbudet innehåller alltid samma moment, och sedan utför vi extra tjänster vid önskemål utan tillkommande avgifter, utan du betalar bara för den extra tid det tar! Vår erfarna och duktiga personal anpassar sig alltid och lägger mer tid där det behövs vid varje besök.

Hemstädning pris

Priset på hemstädningen beror bland annat på hur stor boyta som skall städas, hur ofta du vill ha städning och om det är något speciellt du vill ska utföras. Vi kommer tillsammans överens om ifall ni vill ha löpande debitering baserat på just veckans behov eller ett fast antal timmar vid varje besök. 

  • YouTube Social Ikon
  • Instagram
  • Facebook

©2020 H & C Allservice Sverige AB